Theatertour ” Op pad… “

Hommage aan Annie M.G. Schmidt

 

 

” Op Pad met Annie.M.G. Schmidt “

Afdelingen van organisaties als KBO, ANBO, Nationale Vereniging de Zonnebloem en Rode Kruis organiseren jaarlijks een feestelijke evenement voor hun leden.
Deze organisaties, die zich inzetten voor eenzame ouderen en de kwetsbare mens in onze samenleving, brengen de kleur en fleur in het leven van hun leden.
Er is grote behoefte aan professioneel, en toch betaalbaar entertainment om deze  bijeenkomsten van de afdelingen in te vullen.
 
” Op Pad met Annie M.G. Schmidt ” is speciaal samengesteld door ’t HuisTheater voor zorgorganisaties als KBO, ANBO, Nationale Vereniging de Zonnebloem en Rode Kruis.
Het resultaat mag er zijn: een sprankelende voorstelling, gebaseerd op de mooiste liedjes en teksten van Annie M.G. Schmidt en aangekleed met prachtige décors en kostuums.
 
Een professionele theatershow, geschikt voor jong en oud, voor gast, vrijwilliger en verzorger èn: gesponsord door onze eigen sponsoren!!

 

Een voorstelling die – of u nu komt met 50 of met 500 bezoekers – het karakter houdt van een gezellige, knusse en persoonlijke bijeenkomst.  
Een theatershow waarin zelfs persoonlijke inbreng van de organisatie mogelijk is! 
 
 
Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw afdeling kunnen betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in en wij informeren u over de mogelijkheden!

Er kan immers zoveel meer dan je denkt 

om het leven van een ander wat mooier te kleuren

HT Zbl 180620 tejaterke Best